Політика конфіденційності

Політика конфіденційності
Dunya Investment GmbH (веб-сайт: dunyainvestment.com). Політика конфіденційності
Команда Hosting Ukraine турбується про безпеку даних своїх клієнтів. Ось чому ми створили цю заяву про конфіденційність, щоб вам не потрібно було турбуватися про те, що станеться з вашою особистою інформацією, яку ви надали нам під час реєстрації.

Реєструючись на веб-сайті, ви даєте згоду на обробку Хостингом Україна всіх даних, введених для реєстрації, з метою належного надання Хостогою Україна послуг з реєстрації доменного імені або хостингу відповідно до публічної оферти. Належне надання послуг «Хостинг Україна» передбачає передачу ваших даних підрядникам «Хостинг Україна», адміністративним та юридичним особам, які здійснюють технічну організацію, управління та обслуговування адресного простору Інтернету та зберігання інформації на серверах, підключених до мережі Інтернет, у тому числі в рамках процедури та вимоги, встановлені ICANN.

Реєструючись на сайті, ви також підтверджуєте, що ознайомилися з переліком своїх прав як суб’єкта даних відповідно до статті 8 Закону України «Про захист персональних даних». З цим переліком можна ознайомитися за посиланням: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17.

1. ЗБІР ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
1.1. При реєстрації на веб-сайті ми просимо вас надати необхідні персональні дані в обсязі, необхідному для надання послуг. Ми залишаємо за собою право запитувати додаткові персональні дані, якщо це необхідно.

1.2. Файли cookie – коли ви відвідуєте наш веб-сайт, ми надсилаємо один або кілька файлів cookie на ваш комп’ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для підвищення якості послуг, що надаються: для збереження налаштувань користувача.

1.3. Інформація про відвідування - коли ви заходите на сайт, наші сервери автоматично записують певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити таку інформацію, як веб-запит, IP-адреса, тип і мова браузера, дата й час запиту.

1.4. Продаж послуг на сайтах партнерів – деякі послуги, які ми пропонуємо, містять посилання на інші сайти. Особиста інформація, яку ви надаєте таким веб-сайтам, може бути передана нам для надання цих послуг. Ми обробляємо цей тип інформації відповідно до цієї заяви про конфіденційність.

1.5. Хостинг Україна може обробляти персональні дані на серверах, розташованих в Україні та інших країнах. У деяких випадках персональні дані користувачів обробляються за межами країни користувача.

2. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПУ ДО ІНФОРМАЦІЇ
2.1. Ми передаємо вашу особисту інформацію іншим лише за таких обмежених обставин:

2.1.1. У нас є ваш дозвіл на це. Нам потрібна ваша чітка згода на передачу конфіденційної інформації.

2.1.2. Відповідно до вимог реєстрів доменних імен інформація про власника домену має бути опублікована в системі Whois. У зв’язку з цим ваше прізвище, ім’я, по батькові, адреса, поштовий індекс, номер телефону, адреса електронної пошти будуть опубліковані у відкритих джерелах, до яких має доступ будь-який користувач мережі Інтернет.

2.1.3. Ми обґрунтовано вважаємо, що доступ, використання, зберігання або розкриття такої інформації необхідні для:

2.1.3.1. Дотримання законодавства України, у тому числі надання інформації на запити фізичних та юридичних осіб, установ, організацій будь-якої форми власності або державних органів, які відповідно до законодавства України мають право на отримання такої інформації;

2.1.3.2. Розслідування можливих порушень публічної пропозиції, що включає надання інформації про вас у відповідь на належним чином оформлений запит адвоката щодо інформації про порушення;

2.1.3.3. виявлення та запобігання шахрайській діяльності та вирішення питань безпеки та усунення технічних несправностей;

2.1.3.4. Захист від безпосередньої загрози правам, власності чи безпеці компанії «Хостинг Україна», її користувачів або громадськості відповідно до законодавства України.

3. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ
3.1. Ми вживаємо всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розголошення або знищення. Ці заходи включають, але не обмежуються ними, внутрішню перевірку процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування та заходи для забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання несанкціонованому доступу.

4. ДОСТУП ДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТА ОНОВЛЕННЯ НИХ
4.1. Ми робимо все можливе, щоб надати вам доступ до вашої особистої інформації та або виправити її, якщо вона є неточною, або видалити її за вашим запитом, якщо її зберігання не вимагається законом або для законних бізнес-цілей. Перед обробкою запитів ми просимо користувачів підтвердити свою особу та інформацію, яку вони бажають отримати, виправити або видалити.

5.MOD